Over SV De Kruithoorn

Wageningse Schietsportvereniging “De Kruithoorn”

Schietsport en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onder deskundige leiding worden u de beginselen van de schietsport bijgebracht. Vervolgens kunt u diverse schietsportdisciplines zelfstandig beoefenen. Wij bieden u geweer en pistooldisciplines, kleinkaliber, grootkaliber, maar ook met luchtwapens en zwartkruit wapens kunt u deze sport bedrijven. Wilt u uitgroeien naar wedstrijdniveau? Geen probleem, gediplomeerde trainers geven u gedetailleerde instructie.

Door onze ruime openingstijden (maandag- dinsdag- woensdag- vrijdagavond en zondagmiddag), heeft u voldoende mogelijkheden om de schietsport met al haar facetten bij ons te beoefenen. Op vrijdagavond hebben wij een speciale avond voor jeugdleden. Hierbij is altijd toezicht door volwassenen en gediplomeerde instructeurs. De schietsportvereniging heeft een eigen accommodatie aan de Nudepark te Wageningen, bestaande uit 10 schietbanen en een gezellige kantine met goed geoutilleerde keuken en vakbekwame mensen.

Jeugdleden
KNSA gecertificeerde instructeurs
Banen

DE VERENIGING

Luchtdruk, groot- en kleinkaliber

Op de banen van SV De Kruithoorn kan men naast lucht ook met klein kaliber en groot kaliber schieten.

Wedstrijden

Naast het regulier schieten organiseert SV De Kruithoorn regelmatig interne wedstrijden en competities.

Kroon Certificaat

Tijdens de Algemene Vergadering van de KNSA op 31 maart 2007 is SV De Kruithoorn gecertificeerd met één Kroon.