Clubavonden

Onze schietsportvereniging is geopend op:

Maandagavond – vanaf 19.00 uur – 22.30 uur
Dinsdagavond – vanaf 19.00 uur – 23.00 uur
Woensdagavond – vanaf 19.00 uur – 23.00 uur
Vrijdagavond  – vanaf 20.00 uur – 22.30 uur
Zondagmiddag – vanaf 13.00 uur – 17.00 uur

Op maandagen wordt Dynamic Service Pistol licht kaliber geschoten.

De 1e en 3e woensdag van de maand en iedere vrijdagavond zijn instructieavonden voor nieuwe leden (met daarna mogelijkheid tot schieten).

Op de 2e en 4e woensdag van de maand wordt er Dynamic Service Pistol zwaar kaliber geschoten, op de 5e woensdag van de maand wordt bij voldoende aanmelding Olympisch Snelvuur Pistool geschoten.

Op de vrijdagavond hebben jeugdleden voorrang met schieten.

Vakantiesluitingen

Sluitingsdata 2019:

Goede vrijdag               19 april
1e en 2e Paasdag:        21 en 22 april
Koningsdag                   27 april (vrijdag)
Bevrijdingsdag              5 mei
Moederdag                    12 mei

Hemelvaart                  31 mei (vrijdag)
1e en 2e Pinksterdag    7, 9 en 10 juni (vrijdag-maandag)
Vaderdag                       16  juni
1e en 2e Kerstdag        25 en 26 dec
Nieuwjaar                      1 januari

Zomervakantie:
Vrijdag 2 augustus t/m zondag 25 augustus gesloten. De weken van de bouwvak  32,33 en 34.

Kerstvakantie:
Zaterdag 21 december t/m zaterdag 5 januari gesloten.

Voor de jeugd kunnen er in vakantieperiode extra sluitingen zijn, raadpleeg hiervoor het jeugdbestuur op de vrijdagavond.

Gastschutters

KNSA gastschutters
Schutters die lid zijn van een andere bij de KNSA aangesloten schietsportvereniging, zijn onder voorwaarden, welkom om op de banen van SV De Kruithoorn de schietsport te bedrijven. Zij zijn welkom op de reguliere openingstijden.

SV De Kruithoorn gaat daarbij uit van de volgende regels en beperkingen:
• Gastschutter schieten met eigen wapen(s) en zelf meegebrachte munitie
• Gastschutters zijn voor schietoefeningen 3x per jaar welkom. Deze beperking geldt alleen voor schietoefeningen en niet voor het deelnemen aan door de vereniging georganiseerde open wedstrijden.
• Gastschutters melden zich bij aankomst op het telbureau om zich daar in te schrijven alvorens de baan op te gaan.

Hiervoor heeft men altijd nodig:
• Geldig identiteitsbewijs
• Geldige KNSA-pas
• Schietboekje
• Verlof behorende bij het eigen wapen
• De gastschutter is op (een van) de eigen vereniging (-en) de toegang niet ontzegd / geschorst.
• Gastschutters zijn baangeld verschuldigd: € 12,50.
• Gastschutters schieten in principe niet met de verenigingswapens van SV De Kruithoorn; deze zijn bestemd voor de eigen leden. In uitzonderlijke gevallen is dit mogelijk na voorafgaand overleg met het bestuur; bestuur(at)svdekruithoorn.nl.
• Gastschutters gedragen zich zoals je van een ‘gast’ en ‘goed schutter’, mag verwachten; oplettend, veilig, zorgzaam en met respect voor zijn/haar omgeving.
• Indien groepen (3+) gastschutters, SV De Kruithoorn willen bezoeken, dan verwacht het bestuur dat hier van te voren overleg over wordt gepleegd; bestuur(at)svdekruithoorn.nl.
• Het bestuur behoudt zich het recht voor om waar nodig, gastschutters de toegang te weigeren of te ontzeggen.
• De bestuursgemachtigde, treedt namens het bestuur op.

Voor alle gastschutters geldt dat zij -voor of na bezoek aan de baan, van harte welkom zijn in het clubgebouw voor een kop koffie, een hapje of een drankje.